Kære medlemmer og brugere af BK Frem

Grundet COVID-19 ser vi os desværre nødsaget til at lukke klubben for træning og kampe, som minimum de næste 14 dage, eller anden oplysning gives af myndighederne.

Dette er på baggrund af Regering og Kolding Kommunens opfordring til at lukke alle idrætsaktiviteterne ned.
Flere af de andre klubber bosiddende i Idrætsbygningen lukker også ned de næste 14 dage, og afventer yderligere besked.

Alle vagter vil være fritaget for vagt i den nedlukket periode.

Alle interne turneringer er af samme årsag udsat på ubestemt tid.

Vedr. Spørgsmål til eksterne kampe/stævner - kontakt Niels Øland på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi håber at alle medlemmer vil respektere, at vi har valgt at lukke klubben ned, for at forhindre en eventuel spredning af virussen blandt medlemmer.
Vi vil forsøge at holde jer opdateret på vores facebookside, og på hjemmesiden, så hold øje med dette for nyheder.

BK Frem Kolding