Billard sæsonafslutning 2018/19.

Billardklubben Frem ønsker medlemmerne god ferie og tak for sæsonen.

Stemningsbillede afslutt

Stemningsbillede i BK Frem lørdag, den 29. juni 2019

Den årlige sæsonafslutning blev afholdt i BK Frems dejlige lokaler, hvor der blev talt om vagter og den nye sæson.

Det altid er spændende for medlemmerne, hvem de skal danne hold sammen med i den nye sæson 2019/20.

Der var præmieoverrækkelse for alle interne turneringskampe i keglebillard og carambole.

Paul Mailand præmie                    Bjarne regner den ud

Henriette Wagner og Poul Mailand præmie overrækkelse                  Bjarne Bentsen regner den ud i russisks skomager

I løbet af dagen blev der spillet russisk skomagerturnering, og medlemmer havde en hyggelig og spændende dag, med mange gode spændende kampe.

Russisk skomager

Vinder Russisks Skomager Holger Nielsen, Henriette Wagner(overrækker præmie) og Allan Kjærsgaard

Der blev også afholdt amerikanske lotteri med mange præmier, der var lidt til den søde tand og lidt til ganen og 2 gavekort til medlemskab i ProRepubliQ, Vejlevej 337, Kolding, så er der ingen undskyldning for at disse to medlemmer, ikke er kommet i god form til næste sæson.

Vi glæder os til den nye sæson og håber på at vi kan få flere nye medlemmer.

Alle uanset alder og køn er velkommen til at komme ned i vores lokaler og prøve spillet af. Vi starter op igen fra mandag d. 5/8 august.

God sommer til alle medlemmer og venner af billardklubben Frem, samt vores sponsorer.