Generalforsamling

BK Frem indkalder til ordinær generalforsamling som afholdes d. 29. april KL 18:30 i klubbens lokaler. Denne gang skal der vælges ny kasserer da Thorkild Bodin ikke ønsker at fortsætte. Dagsorden i flg. Vedtægterne.  Har man forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal de afleveres skriftligt til bestyrelsen senest d. 21. april.

Sæsonafslutning

Lørdag d. 29. juni afholder BK Frem sæsonafslutning for klubbens medlemmer. Der vil være Vagtmøde KL. 11:00 og Spillermøde KL. ca. 11:30. Der bliver afholdt en makkerturnering i skomager med lidt præmier til de bedste. Da klubben også er vært ved et lettere traktement er der tilmelding på opslag i klubben.

Dagsorden til generalforsamlingen og indbydelse til sæsonafslutning kan ses på medlemssiderne.

Thorkild Bodin