Det sker der i klubben!

BK Frem generalforsamling
Generalforsamlingen er planlagt til mandag, den 29. april 2019, indbydelsen vil blive sendt ud på mail til jer, medlemmer uden mailadresse vil modtage indbydelsen enten med posten, eller personligt i klubben.

Frem Cup 2019
Frem Cup 2019 er planlagt til den 17. og 18. august 2019.
Tilmelding til kvalifikation om de eftertragtede 5 pladser bliver hængt op i klubben.

Klubdragt
Vi arbejder i øjeblikket på højtryk for at få vores klubdragt klar til præsentation på generalforsamlingen. Vi har fået 2 tilbud på klubdragten, og får muligvis et mere.

Vi vil gerne have flere og nye sponsorer på klubdragten, så hvis der er medlemmer i klubben som har forbindelse til et interesseret firma, så send bestyrelsen et hint, så tager vi en snak med firmaet.

Per Jensen har sagt ja til at stå for sponsorarbejdet for klubben, det er dejlig at nogen melder sig frivillig og bestyrelsen ser frem til et godt samarbejde.

Nordea fonden
Nordea har betænkt os med 11. 000 kr. til snooker baller, stryge jern til snooker og ny balpudser.

Var en dejlig gave at få, i en trængt tid.

Royal Unibrew Albani
Klubben har lavet en aftale med Albani, så Albanis logo vil kunne ses på vores klubdragt i de næste 5 år. Aftalen indebærer også at vi får hævet vores bonus på øl og vandsalg, som afregnes kvartalsvis.

Så hver gang der bliver købt lidt i cafeteriaet tjener klubben lidt mere.

Benny Kjærsgaard d. 17.03.2019