Billard sæsonafslutning 2018/19.

Billardklubben Frem ønsker medlemmerne god ferie og tak for sæsonen.

Stemningsbillede afslutt

Stemningsbillede i BK Frem lørdag, den 29. juni 2019

Den årlige sæsonafslutning blev afholdt i BK Frems dejlige lokaler, hvor der blev talt om vagter og den nye sæson.

Det altid er spændende for medlemmerne, hvem de skal danne hold sammen med i den nye sæson 2019/20.

Der var præmieoverrækkelse for alle interne turneringskampe i keglebillard og carambole.

Paul Mailand præmie                    Bjarne regner den ud

Henriette Wagner og Poul Mailand præmie overrækkelse                  Bjarne Bentsen regner den ud i russisks skomager

I løbet af dagen blev der spillet russisk skomagerturnering, og medlemmer havde en hyggelig og spændende dag, med mange gode spændende kampe.

Russisk skomager

Vinder Russisks Skomager Holger Nielsen, Henriette Wagner(overrækker præmie) og Allan Kjærsgaard

Der blev også afholdt amerikanske lotteri med mange præmier, der var lidt til den søde tand og lidt til ganen og 2 gavekort til medlemskab i ProRepubliQ, Vejlevej 337, Kolding, så er der ingen undskyldning for at disse to medlemmer, ikke er kommet i god form til næste sæson.

Vi glæder os til den nye sæson og håber på at vi kan få flere nye medlemmer.

Alle uanset alder og køn er velkommen til at komme ned i vores lokaler og prøve spillet af. Vi starter op igen fra mandag d. 5/8 august.

God sommer til alle medlemmer og venner af billardklubben Frem, samt vores sponsorer.

Til medlemmer - og gæster af klubben:

Idrætsbygning4

P-pladserne omkring klubben (både foran bygningen, og på Klostergade) vil fra tirsdag d. 11/6-19 blive indraget i forbindelse med nedrivningen af Klosterhuset.
Det kan ske at p-pladserne foran bygningen først bliver indraget på et senere tidspunkt end det oplyste, men begynd allerede nu at parkere andre steder.

Forslag til andre parkeringsteder:
Holmsminde (indkørsel via Kongebrogade, gå under viadukt/banen for at komme til klubben) her er det ikke tidsbegrænset
Føtex P-Hus - tidsbegrænset til 3 timer
Riberdyb - indkørsel via Sydbanegade (ved Rema1000) - tidsbegrænset til 3 timer.

Det lykkedes ikke at finde en ny kasserer på den ordinære generalforsamling, derfor indkalder BK Frem til ekstraordinær generalforsamling d. 20. maj 2019 KL. 19:00. Der er kun et punkt på dagsordnen, valg af kasserer.

På den ekstraordinære generalforsamling d. 20. maj lykkedes det at finde en ny kasserer. Kurt Toft blev valgt som ny kasserer. Kurt får meget han skal sættes ind i i nærmeste fremtid, men han får støtte af den tildligere kasserer Thorkild Bodin og vores revisor John Bjørkquist. Vi ønsker Kurt held og lykke i hans nye hverv.

NYHEDSBREV 31 - Billardresultater m. m.

OLD BOYS keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

Det lykkedes ikke for BK Frem at komme videre til regionsfinalen, da de i 3. runde, på udebane, mødte Esbjerg BC 1, og tabte 2-6. – Leif Buch stod for den enlige Fem-sejr, ved at vinde sin kamp med 8,o7 i snit. – Leif Jensen tabte så knebent som man kunne med kun 4 points, han spillede med 18,06 i snit, Harry Dahl tabte med 5,51 i  snit og Henning Poulsen med 2,69 i snit, - Men trods afslutningen, for BK Frems tapre spillere, på denne turnering, var det dog udmærket at nå til at deltage i  slutspillet for puljevindere.

BONUSTURNERINGEN Keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

1. RUNDE

HOLD 1 spillede uafgjort 4-4 mod Fredericia BK 3, på udebane. – Knud Nissen vandt sin kamp med 10,60 i snit og Laila Kristensen vandt med 5,46 i snit. – Kurt Toft tabte med 6,15 i snit og Bent Lind Hansen med 5,53 i snit.

HOLD 2 vandt helt suverænt 8-0 over Darum BK 1, på hjemmebane. – John Bjørkquist vandt sin kamp med 24,66 i snit, Tage Rasmussen med 8,51 i snit, Poul D. Christensen med 6,34 i snit og Flemming Toldshøj vandt med 6,00 i snit.

Indsendt 25. april 2019 af Harry Dahl – 21 72 90 50