SERIE 1 – keglebillard

Det blev ikke den store succes da BK Frem, i sin første kamp i sæsonen, mødte Fredericia BK, på hjemmebane, og tabte 2-6. – Fredericia-holdet bestod af ikke mindre end tre tidligere Frem-spillere, så det lignede næsten et lokalopgør. – Benny Skov tabte 252—400 med 21,00 i snit til Kennet Kristensen, Leif Jensen havde en rigtig øv kamp, og tabte 72-400 med 8,00 i snit til Knud Boysen, Knud Nissen tabte 248-400 med 10,78 i snit. – Jørgen Paulsen redde holdet fra et ”æg” ved at vinde sin kamp 400-262 med 22,2 i snit. – BK Frems holdgennemsnit blev 15,67 mod 23,58 til Fredericia BK.

2 Mandshold – keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

Her tabte HOLD 1, på udebane, 0-2 til Fredericia BK 1. – Ole Jensen tabte sin kap med 8,57 i snit og Kurt Toft med 5,11 i snit.

HOLD 2 var en hel del bedre spillende, og vandt 4-0, på udebane, over Taulov-Skærbæk BK. – Carl Hollender vandt sin kamp med 7,42 i snit, og Michael Nielsen med 8,81 i snit – godt spillet ad e to herrer.

OLD BOYS – keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

Her vandt BK Frem 6-2, på udebane, over Gørding BK 6. – Ole Jensen vandt med 7,63 i snit, Erik Duedahl med 7,07 i snit og Kurt Toft vandt med 7,15 i snit. – Kaj Bjørkquist tabte sin kamp med 9,56 i snit.

OLD BOYS – keglebillard – 2 Mands hold

Her spilles til handicapdistancer

Det blev en 4-0 sejr til BK Frem da de, på hjemmebane, havde besøg af Aarup *BK 1. – John Bjørkquist vandt sin kamp med 12,18 i snit og Flemming Toldshøj med 5,29 i snit.

Indsendt 14. september 2019 af Harry Dahl – 21 72 90 50

I forbindelse med at BK Frem var nomineret til titlen som årets forening, blev der lavet en præsentationsvideo. Denne video er nu endelkig frigivet og du man se den her. BK Frem video

Billard sæsonafslutning 2018/19.

Billardklubben Frem ønsker medlemmerne god ferie og tak for sæsonen.

Stemningsbillede afslutt

Stemningsbillede i BK Frem lørdag, den 29. juni 2019

Den årlige sæsonafslutning blev afholdt i BK Frems dejlige lokaler, hvor der blev talt om vagter og den nye sæson.

Det altid er spændende for medlemmerne, hvem de skal danne hold sammen med i den nye sæson 2019/20.

Der var præmieoverrækkelse for alle interne turneringskampe i keglebillard og carambole.

Paul Mailand præmie                    Bjarne regner den ud

Henriette Wagner og Poul Mailand præmie overrækkelse                  Bjarne Bentsen regner den ud i russisks skomager

I løbet af dagen blev der spillet russisk skomagerturnering, og medlemmer havde en hyggelig og spændende dag, med mange gode spændende kampe.

Russisk skomager

Vinder Russisks Skomager Holger Nielsen, Henriette Wagner(overrækker præmie) og Allan Kjærsgaard

Der blev også afholdt amerikanske lotteri med mange præmier, der var lidt til den søde tand og lidt til ganen og 2 gavekort til medlemskab i ProRepubliQ, Vejlevej 337, Kolding, så er der ingen undskyldning for at disse to medlemmer, ikke er kommet i god form til næste sæson.

Vi glæder os til den nye sæson og håber på at vi kan få flere nye medlemmer.

Alle uanset alder og køn er velkommen til at komme ned i vores lokaler og prøve spillet af. Vi starter op igen fra mandag d. 5/8 august.

God sommer til alle medlemmer og venner af billardklubben Frem, samt vores sponsorer.

NYHEDSBREV 1 - Billardresultater m. m.

Velkommen til en ny stor billardsæson med masser af gode resultater og nyheder fra billardfronten, hvor vi her bringer de første resultater:

2 Mandshold – keglebillard

HOLD 1 og 2 startede sæsonen med at spille lokalopgør – og resultatet blev uafgjort 2-2. – For HOLD 1 vandt Kurt Toft med 8,13 i snit, over Laila Kristensen, der spillede med 3,72 i snit. – Ole Jensen tabte med 11,41 i snit til Carl Hollender der spillede med 8,66 i snit.

HOLD 3 var en tur i Sundeved, hvor de tabte 1-3. – Henriette spillede sin kamp uafgjort med 4,81 i snit, mens Michael Nielsen tabte med 3,65 i snit.

OLD BOYS – keglebillard

HOLD 1 havde ikke den bedste debut på den nye sæson idet de på udebane, tabte knebent 2-6 til Glejbjerg. – Eneste lille lyspunkt var Leif Jensen der vandt sin kamp med 23,66 i  snit.- Leif Buch tabte  sin kamp med 7,35 i snit, Harry Dahl med 5,94 i snit og Henning Poulsen tabte med 3,11 i snit.

HOLD 2 havde en god dag på hjemmebane, da havde besøg af Bramming 3, som de sendte hjem med et 3-5 nederlag. – For BK Frem vandt Pernille Kjærsgaard sin kamp med 6,68 i snit og Laila Kristensen vandt med 4,57 i snit, Leif Jensen spillede med 15,35 i snit uafgjort. Henrik Mortensen tabte dog sin kamp med 5,70 i snit.

HOLD 3 spillede på udebane mod Bramming 5, og gjorde rent bord ved at vinde 8-0. – John Bjørkquist vandt sin kamp med 12,18 i  snit, Kaj Bjørkquist med 7,30 i snit, Tage Rasmussen med 4,97 i snit og Bent Lind vandt med 2,95 i snit.

Indsendt 29. august 2019 af Harry Dahl – 21 72 90 50

Til medlemmer - og gæster af klubben:

Idrætsbygning4

P-pladserne omkring klubben (både foran bygningen, og på Klostergade) vil fra tirsdag d. 11/6-19 blive indraget i forbindelse med nedrivningen af Klosterhuset.
Det kan ske at p-pladserne foran bygningen først bliver indraget på et senere tidspunkt end det oplyste, men begynd allerede nu at parkere andre steder.

Forslag til andre parkeringsteder:
Holmsminde (indkørsel via Kongebrogade, gå under viadukt/banen for at komme til klubben) her er det ikke tidsbegrænset
Føtex P-Hus - tidsbegrænset til 3 timer
Riberdyb - indkørsel via Sydbanegade (ved Rema1000) - tidsbegrænset til 3 timer.