Ordinær generalforsamling 2020 er udskudt pga. Corona, og afholdes mandag d. 10. august i klubbens lokaler. Generalforsamlingen er for klubbens medlemmer og dagsorden kan ses her.

Thorkild Bodin

Så er det endelig blevet tid til, at vi igen skal samles om det grønne (eller blå) bord, og trille lidt baller.

Vi må åbne torsdag d. 11/06.

Vi bruger den vagtplan der allerede er lavet, så dem der har vagter tilbage i følge vagtplanen skal tage deres vagter (eller bytte dem)

Der står allerede sprit i lokalet, og flere kommer til, ligesom der er fjernet nogle stole, og sat skilte op.

Husk at:

• Vise ekstra hensynsfuld adfærd – specielt over for ældre og svagelige personer
• Holde minimum 1 meters afstand til hinanden
• Nyse/hoste i ærmet – ikke i hånden eller ud i luften
• Holde sig hjemme, hvis man er syg eller føler sig sløj
• Afspritte hænderne løbende og specielt efter kontakt på flader eller ting, som flere bruge

Info vedr. åbning af klubben
Vi afventer i øjeblikket retningslinjer, samt at DIF/DDBU og Kolding Kommune melder ud af nu er det endeligt helt godkendt at vi må åbne - Så snart vi ved mere, vil I alle få besked :)

Kære medlemmer

Bestyrelsen venter nu kun på der kommer retningslinjer ud omkring hvordan vi skal færdes, med antal, rengøring m.m.
Inden klubben har modtaget disse er vi desværre forsat nød til at have lukket i klubben. Vi håber at vi kan åbne dørene inden alt for længe. Vi giver besked så snart der er en officiel udmelding, og vi derved ved mere. Vi glæder os alle så meget til at komme i gang med at spille om de grønne borde

De bedste hilsner
BK Frem
Forlængelse af nedlukning

Som følge af den forsatte COVID-19 pandami, holder BK Frem forsat lukket. Dette vil foreløbigt fortsætte til og med den 13. april.

Vi håber at alle medlemmer vil respektere, at vi har valgt at lukke klubben ned, for at forhindre en eventuel spredning af virussen blandt medlemmer.
Vi vil forsøge at holde jer opdateret på vores facebookside, og på hjemmesiden, så hold øje med dette for nyheder.

Vi ønsker og håber at alle medlemmer og deres pårørende har det godt, og at alle kommer godt og stærkere igennem denne tid.

Corona udsættelse

BK Frem Kolding