Det lykkedes ikke at finde en ny kasserer på den ordinære generalforsamling, derfor indkalder BK Frem til ekstraordinær generalforsamling d. 20. maj 2019 KL. 19:00. Der er kun et punkt på dagsordnen, valg af kasserer.

NYHEDSBREV 31 - Billardresultater m. m.

OLD BOYS keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

Det lykkedes ikke for BK Frem at komme videre til regionsfinalen, da de i 3. runde, på udebane, mødte Esbjerg BC 1, og tabte 2-6. – Leif Buch stod for den enlige Fem-sejr, ved at vinde sin kamp med 8,o7 i snit. – Leif Jensen tabte så knebent som man kunne med kun 4 points, han spillede med 18,06 i snit, Harry Dahl tabte med 5,51 i  snit og Henning Poulsen med 2,69 i snit, - Men trods afslutningen, for BK Frems tapre spillere, på denne turnering, var det dog udmærket at nå til at deltage i  slutspillet for puljevindere.

BONUSTURNERINGEN Keglebillard

1. RUNDE

HOLD 1 spillede uafgjort 4-4 mod Fredericia BK 3, på udebane. – Knud Nissen vandt sin kamp med 10,60 i snit og Laila Kristensen vandt med 5,46 i snit. – Kurt Toft tabte med 6,15 i snit og Bent Lind Hansen med 5,53 i snit.

HOLD 2 vandt helt suverænt 8-0 over Darum BK 1, på hjemmebane. – John Bjørkquist vandt sin kamp med 24,66 i snit, Tage Rasmussen med 8,51 i snit, Poul D. Christensen med 6,34 i snit og Flemming Toldshøj vandt med 6,00 i snit.

Indsendt 25. april 2019 af Harry Dahl – 21 72 90 50

Tillykke til Kent Erichsen med bronze ved dette års DM i keglebillard. DM stævnet blev afhold i Hjørring billardklub. Selvom Kent er lidt skuffet over trediepladsen er det et flot resultat alligevel.

Se omtale fra SportK her

Nyt sponsor udvalg

Det er med stor glæde at vi har fået et sponsorudvalg og vi er glade for at en tilbyder sig, som vil gøre lidt frivilligt klubarbejde.

Per Jensen har tilbudt at finde nye sponsore til klubdragten, så vi kan blive pænt klædt på til vores nys sæson og tre år frem.

Håber at I medlemmer har nogle gode forbindelser til virksomheder, da Per mangler emner.

Per vil informere på generalforsamlingen om hans arbejde og hvordan vi kan for en god økonomi i årene frem.

Ps. Husk at komme til generalforsamlingen!

Benny Kjærsgaard

NYHEDSBREV 30 - Billardresultater m. m.

ELITEDIVISIONEN – keglebillard

I slutspillet hvor fire hold deltager, Bristol, Odense, Vejby BK, BK Sorana, Sorø og BK Frem, Sluttede BK Frem, for nok tredje gang, på tredjepladsen. – Bristol vandt dette års DM, nr. to blev Vejby BK og nr. fire BK Sorana. – Det blev nogle oplevelsesrige kampe – set fra BK Frems side. – I kampen mod Bristol lukkede Johnny Hanen i kun en indgang til de 800 points mod Kent Erichsen der målte notere et 0 i tabellen. – I kampen mod Vejby var det Per Jensen der fik et ”æg” idet hans modstander lukkede i første indgang. – I sidste kamp, mod Sorana blev det uafgjort 4-4, hvor Per Jensen og Allan Kjærsgaard vandt deres kamp, og Kent Erichsen tabte med kun 41,41 i snit og Poul Arne Aagaard tabte med 123,66 i snit.

SERIE 3 – keglebillard

Det blev et nederlag på 2-6 til BK Frem i deres sidste kamp, og de sluttede på 5. pladsen i deres pulje, med 11 matchpoints.- Det blev Laila Kristensen der hev sæsonens sidste points hjem, ved at vinde sin kamp med 5,65 i snit. – Kurt Toft tabte med 9,41 i snit, Pernille med 6,40 i snit og Henriette Wagner tabte med 2,77 i snit.

OLD BOYS keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

I slutspillets 2. runde var BK Frem 2 en tur i Horsens, hvor de spillede uafgjort 4-4, mod Klub 10, og er dermed videre til 3. runde, på bedste scoreprocent, hvor BK Frem havde 12,43 mod 6,68 til Klub 10. hvor modstanderne denne gang er Esbjerg BK.

Det blev en forrygende kamp, Leif Jensen scorede ikke mindre end tre serier på over 100 points, den højeste spå 152, og vinder med 51,27 i snit – meget meget flot, og Leif Buch spillede en rigtig god kamp med 10,76 i snit. – Harry Dahl tabte meget knebent, og tabte med kun 14 points, og 7,56 i snit, og Henning Poulsen tabte med 2,58 i snit.

BONUSTURNERINGEN Keglebillard

Her spilles til handicapdistancer

I 3. runde af turneringen var BK Frem 1 en tur i Børkop, hvor de vandt 6-2. – Knud Nissen vandt med 12,47 i snit, Kurt Toft med 8,66 i snit og Bent Lind vandt med 5,43 i  snit. – Laila Kristensen kunne denne dag slet ikke stå distancen, og tabte med 1,82 i snit.

Indsendt 5. april 2019 af Harry Dahl – 21 72 90 50