Info fra bestyrelsen

BK Frem billede medlemmer

Større opbagning til klublivet og turneringer?

Vi håber at vores medlemmer vil tilbringe lidt mere tid i klubben, hvor vi få et større kammeratligt samvær og ikke mindst komme i klubben og følge vores hjemmekampe i weekenden og aftener.

Vis vi kommer mere i vores dejlige klub, vil det være med til at få vores omsætning til at stige.

På nuværende tidspunkt vil vi komme ud af årsregnskabet med et underskud, det håber vi kan nå at vende.

Hvis det forsætter med en lav omsætning, bliver vi nok nød til kontingent stigning eller andre besparelser, det kan være km penge, større gebyr til turneringer osv.

Medlems fremgang?

Kære medlemmer har i ikke arbejdes kollegaer, venner eller familie medlemmer, som kunne tænke på at spille billard.

Det kan være medlemmer i alle, fra de unge til pensionister, vi har lige kørt et åbenhus 50+ hvor der kom 14 og 5 ville tag en med, lille succes.

Håber de er glade for at være her og kan lide vores klub i de forskellige afd.

Årets klub go`on.nu pris

Håber medlemmerne vil stemme på Facebook eller vi af vores hjemmeside så vores klub kan blive Årets Forening.

Spørge alle dem i kender og får dem til at stemme, det kan være familiemedlemmer, arbejdes kollegaer osv. bare vi får mange stemmer.

Vi kan trykker flyers og plakater så i kan tag dem med og hæng dem op.

Manglende sponsor?

Håber der er medlemmer, som har nogle forbindelser i privat livet, så vi jer medlemmer til at finde nogle sponsor.

Det kan være til i år eller næste år når vi skal have ny klubdragt, som efterhånden er slidt for mange medlemmer.

I er velkommen at komme til bestyrelsen, hvis I kan formidle en sponsor og vi kan holde et møde med det firma, forretning.

Alle bække små, gir en stor år, som man siger, vi kan nok finde et beløb, som passer til firmaet eller forretningen.

GO ON

GO ON flyer picture thumb.jpg