NYHEDSBREV 28- Billardresultater m. m.

LANDSFINALER I 1. DIVISION KEGLEBILLARD

OG 2. DIVISION 3-BANDE CARAMBOLE

Det bliver en spændende weekend vi går i møde – med masser af billard – på programmet – med ikke mindre end to landsfinaler i henholdsvis 1. division keglebillard og 2. division 3-bande carambole.

I 1. division – keglebillard har BK Frem hjemmebane, hvor BK Søborg kommer på besøg, det bliver spændende kampe, hvor der spilles på to borde. – Søborg kommer med et holdgennemsnit på 42,57 for hele sæsonen, hvor BK Frem har 59,41, så det ser ud til at blive nogle lige kampe, hvor BK Frem stiller med det hold der har spillet sammen hele sæsonen, nemlig Allan Kjærsgaard, Benny Kjærsgaard, Sebastian Skøtt og Bjørn Aalsing.

Vi håber at mange af klubbens medlemmer møder frem og støtter op om holdet. – Kampene bliver også vis på You Tube

2.DIVISION – 3 bande carambole:

Her afvikles landsfinalen i Ålborg Billard Klub mod de øvrige hold, som er henholdsvis Skagen BK der møder ind med et holdgennemsnit på 0,619, BK Frem med 0,617 og BK Amagerbro med 0,519 i holdgennemsnit.

Der spilles alle mod alle på fire borde, hvor første og anden spiller går til 30 points og 3. og 4. spiller går til 24. points.

Indsendt 16. april 2018 af Harry Dahl – 21 72 90 50