Fremtiden ser sort ud  for Billardklubben Frem, er vi i krise???

Jeg skriver, fordi jeg er meget bekymret for vores klub, I dag og for fremtiden, hvordan ser klubben ud om 10 år.

Vi har dalende medlemstal både i hoved afdelingen, samt pensionist afdelingen og slet ingen ungdoms medlemmer.

Vores omsætning falder og kan vi blive ved med at støtte medlemmer, med kørsel og lav kontingent?

I den tid jeg har spillet billard (44 år) er der kun gået fremad for klubben og medlemstallet har i lang tid langt på omkring 100 medlemmer og en stor pensionist afdeling, men nu går det ned af desværre, særlig det sidst år har vi mistet 25 medlemmer og vores pensionist afdelingen er hvis kun halvdel af hvad de tidlige var.

Vi havde også en ungdom afdeling, som i mange år kørte rigtig godt, vi kørte til store ungdoms cupper med drengene (8-12 unge)

Der var simpelthen bare mere gang i dengang, inden for de sidst år række, kommer der mindre og mindre medlemmer i klubben.

Dem som kommer, spiller rigtig meget billard og kampe, det er jo fint at man vil dygtiggøre sig.

Mange medlemmer kom før og hyggede sig med at se billard, spille kort, rafle og skomager, det var en sjov tid og mange sad og kikkede, når der blev spillet kamp, sådan er det ikke mere.

Det er lige som det sociale og kammeratlig er forsvundet i klubben, det er måske med til vi ikke får nye medlemmer?

Hvad gør hver enkel medlem for at få nye medlemmer?

Hvad kan vi gøre for, at vi har en god klub, at komme i med stor aktivitet kammeratskab osv.?

Førhen i tiden var der fredag, hvor vi kunne købe smørbrød eller kage så vi kan sad vi sammen og hyggede, der blev kaldt pause ved 21 tiden og alle gik ud for at et stykke brød eller kage, og derved købte de kaffe, øl og vand?

Kan vi hjælpe vores bestyrelse, med gode ideer og hvilke tiltag kan vi kan gøre for vi kan vende udviklingen i klubben igen?

Håber I som klub medlemmer vil være med til en saglig debat og skrive nogen ideer til bestyrelsen.

Vi kan evt. drøfte det til vores generalforsamling.

Benny Kjærsgaard

4/1 2018