Der har været afholdt ekstraordinær generalforsamling i BK Frem mandag d. 14. maj. På dagsordnen var der to punkter; 1. valg af formand og 2. valg af intern turneringsleder.
På den ordinære generalforsamling lykkedes det ikke at finde hverken en ny formand eller en ny intern turneringsleder, men på den ekstraordinære lykkedes det. Benny Kjærsgaard blev ny formand, og det var et popolært valg, da Benny har megen erfaring med formansjobbet.

Som intern turneringsleder blev Henriette Wagner valgt, Henriette er ny på den post, men hun kan trække på flere der har erfaring med de interne turneringer.

Tak til begge fordi de vil tage en tørn med driften af klubben.

Thorkild Bodin

BK Frem indkalder til ekstraordinær generalforsamling som afholdes d. 14. maj KL 19:00. Det var ikke muligt at finde en ny formand på den ordinære generalforsamling, derfor indkaldes til ekstraordinær generalforsamling. Der er to punkter på dagsordnen.

1.  Valg af formand.

2.  valg af intern turneringsleder.

ELITEDIVISIONE – keglebillard:

Slutspillet i elitedivisionen mellem Vejby, Bristol, Odense, Asaa BK og BK Frem er blevet afviklet, og her sluttede BK Frem på en 3. plads.

Kampen  mod Asaa BK vinder BK Frem 5-3. Og kampen mod Bristol taber BK Frem 3-5, og mod vinderne af slutspillet, Vejby BK, taber BK Frem 2-6.

2.DIVISION – 3 bande carambole:

BK Frem sluttede flot sæsonen af med en 8-0 sejr, på udebane, over Esbjerg. – Heine Bladt 30-16 med 0,576 i snit, Benny Skov, 30-16 ligeledes med 0,576 i snit, Knud Boysen, 24-9 med 0,800 i snit og Thomas Hansen, 24-2 med 1,600 i snit – flot spil. – BK Frems holdgennemsnit blev 0,724 mod 0,288 mod Esbjerg.

1.DIVISION – keglebillard:

BK Frem 1 spillede sæsonens sidste kamp uafgjort, mod BK Fluen, Århus, og er nu klar til slutspillet. Holdet er med sin nuværende placering rykket op, og skal i næste sæson spille i elitedivisionen, hvilket indebærer, at BK Frem har to hold i elitedivisio9nen i næste sæson.’

I opgøret med BK Fluen vandt Benny Kjærsgaard sin kamp 700-384 med 87,50 i snit med en flot serie på 328, og Sebastian Skøtt vandt 700-320 med 77,77 i snit og en højeste serie på 314 – formidabelt. – Allan Kjærsgaard tabte 608-700 med 46,76 i snit og Bjørn Aalsing tabte så knebent som 694-700 med 36,52 i snit. – BK Frems hold gennemsnit blev 55,14 mod 42,93 til BK Fluen.

Det blev en rodet affære da BK Frems hold 2 spillede sin sidste kamp, mod Esbjerg, der kun stillede med tre spillere, og BK Frem kun kunne stille med to spillere, og måtte ud og hente en reserve – fra serie 2. – BK Frem tabte dette pauver opgør 2-4. – Niels Øland vandt dog sin kamp 700-446 med 63,63 i snit med højeste serie på 172. – Jørgen Paulsen tabte 460-700 med 23,00 i snit, og reserven, Thorkild Bodin tabte 90-700 med 5,62 i snit. – Desværre en uskøn afslutning på sæsonen.

Indsendt 3. april  2018 af Harry Dahl – 21 72 90 50

NYHEDSBREV 28- Billardresultater m. m.

LANDSFINALER I 1. DIVISION KEGLEBILLARD

OG 2. DIVISION 3-BANDE CARAMBOLE

Det bliver en spændende weekend vi går i møde – med masser af billard – på programmet – med ikke mindre end to landsfinaler i henholdsvis 1. division keglebillard og 2. division 3-bande carambole.

I 1. division – keglebillard har BK Frem hjemmebane, hvor BK Søborg kommer på besøg, det bliver spændende kampe, hvor der spilles på to borde. – Søborg kommer med et holdgennemsnit på 42,57 for hele sæsonen, hvor BK Frem har 59,41, så det ser ud til at blive nogle lige kampe, hvor BK Frem stiller med det hold der har spillet sammen hele sæsonen, nemlig Allan Kjærsgaard, Benny Kjærsgaard, Sebastian Skøtt og Bjørn Aalsing.

Vi håber at mange af klubbens medlemmer møder frem og støtter op om holdet. – Kampene bliver også vis på You Tube

2.DIVISION – 3 bande carambole:

Her afvikles landsfinalen i Ålborg Billard Klub mod de øvrige hold, som er henholdsvis Skagen BK der møder ind med et holdgennemsnit på 0,619, BK Frem med 0,617 og BK Amagerbro med 0,519 i holdgennemsnit.

Der spilles alle mod alle på fire borde, hvor første og anden spiller går til 30 points og 3. og 4. spiller går til 24. points.

Indsendt 16. april 2018 af Harry Dahl – 21 72 90 50

Generalforsamling afholdes i BK Frem´s lokaler d. 30. april KL: 18:00. Dagsorden i flg. vedtægterne. I år er formand Kenneth Kristensen på valg. Han ønsker ikke genvalg, så vi skal finde en ny formand. På valg er også  Niels Øland Hansen som intern turneringsudvalg, så her skal vi også finde en der kan styre de interne turneringer. Sidst er der vagtudvalg som Kenneth Kristensen har varetaget, hvor vi også skal finde en ny til at varetage denne funktion. Dagsorden kan ses her. Medlemmer kan logge på hjemmesiden og se regnskaber og referater.